e-Twinning'de Başarı Tazeledik, e-Twinning Okul Etiketimizi Aldık

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda,yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  "2023 -2024 e-Twinning Okulu" olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı e-Twinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  e-Twinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, e-Twinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle e-Twinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Bu başarımızın oluşmasında emeği geçen Derya Yıldırım, Hamide Kahraman Beker, Ela Uzun, Serpil Çağlayan, Nigar Çelik, Dilek Sertkaya, Ömer Olgun, Sevgül Kiçir ve Fatma Kurt hocalarıma canı gönülden teşekkür ediyor , yapacakları yeni e-Twinning projelerinde başarılar diliyorum…

11-05-2023

Yayın: 11.05.2023 - Güncelleme: 11.05.2023 11:07 - Görüntülenme: 173