Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenlerinden Züleyha Öztürk sınıf rehberliği yaptığı sınıfındaki öğrenciler ile haftasonu kitap fuarına gitti.

Mrt

Okulumuzda yürütülen Harezmi Projesi kapsamında Hamidiye Ziraat Lisesine gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz çeşitli alanlarda üretilen sebze, meyve, sabun, kozmetik yağlar üretimini ve hayvan sağlığı alanındaki çalışmaları yerinde gördü.

Şbt

İl genelinde düzenlenen yarışmalarda elde ettiğimiz başarılar.

Modern Pentatlon Bursa 4. sü Nisanur İPEK

Tekvando Bursa 2. Aybuse ERÇOLAK

Tekvando Bursa 3. Duru KALKAN

Atletizim 60 metre Koşu Bursa 4. Muhammet ALCUMA  oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ederek madalyalarını takdim ettik.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Yalvaç Ural ile Söyleşi etkinliğine katıldık.

Şbt

Okulumuz rehberlik çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesine gezi düzenledik.

Şbt

Okulumuzun en minikleri Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Akademisi Atölyelerine geziye gitti. Keşif yolculuğunda keyifli vakit geçirdiler.

Ara

Öğrencilerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten milli birlik ve beraberlik, demokrasi bilinci, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Hazırlanmasında emeği geçen Danışman(Editör) öğretmenlerimiz Hamide KAHRAMAN BEKER, Gülnur YUMUK, Murat YUMUK ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminde ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında uygulanacak olan ortak sınavlarda kullanılacak konu dağılım tablolarına bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

May

"Küfürle Değil, Fikirle Anlaş" temalı sergimiz okulumuzda sergilenmektedir.

Öğrencilerimize küfür etmenin kötü bir davranış olduğuna dikkat çekmek ve bu davranışı engellemeye yönelik  başlatılan proje kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı el emeği görsellerimiz.

May

Engelliler haftası kapsamında hazırlanan okul panomuz.

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda,yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  "2023 -2024 e-Twinning Okulu" olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı e-Twinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  e-Twinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, e-Twinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle e-Twinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Bu başarımızın oluşmasında emeği geçen Derya Yıldırım, Hamide Kahraman Beker, Ela Uzun, Serpil Çağlayan, Nigar Çelik, Dilek Sertkaya, Ömer Olgun, Sevgül Kiçir ve Fatma Kurt hocalarıma canı gönülden teşekkür ediyor , yapacakları yeni e-Twinning projelerinde başarılar diliyorum…