Ara

Öğrencilerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten milli birlik ve beraberlik, demokrasi bilinci, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Hazırlanmasında emeği geçen Danışman(Editör) öğretmenlerimiz Hamide KAHRAMAN BEKER, Gülnur YUMUK, Murat YUMUK ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Döneminde ilimizdeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında uygulanacak olan ortak sınavlarda kullanılacak konu dağılım tablolarına aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

2021-2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

27/10/2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI

SALUNUNDA SAAT: 11:00'da YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.