May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda,yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  "2023 -2024 e-Twinning Okulu" olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı e-Twinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  e-Twinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

e-Twinning ; Okulumuz, e-Twinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle e-Twinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.

Bu başarımızın oluşmasında emeği geçen Derya Yıldırım, Hamide Kahraman Beker, Ela Uzun, Serpil Çağlayan, Nigar Çelik, Dilek Sertkaya, Ömer Olgun, Sevgül Kiçir ve Fatma Kurt hocalarıma canı gönülden teşekkür ediyor , yapacakları yeni e-Twinning projelerinde başarılar diliyorum…

May

Bursa Erkek Lisesi okuluna gezi düzenlenerek okul hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

May

Deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz ile Yunuselindeki Teknofst alanına gezi düzenledik.

Haz

HAYATIN İÇİNDE ÖZELİM PROJESİ İLE OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI VE GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ SEVGÜL KİÇİR VE ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİMİZ FATMA KURT eTWİNNİNG KALİTE ETİLETİ ÖDÜL TÖRENİNDE ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR.PROJELERİNİN TÜRKİYE eTWİNNİNG ÖZEL ÖDÜLLERİ ENGELSİZ eTWİNNİNG ÖZEL ÖDÜLÜ BİRİNCİLİĞİNE LAYIK GÖRÜLMESİ İLE OKULUMUZU GURURLANDIRDILAR.

Ara

DENEME SINAVLARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZLE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINI ZİYARET ETTİK.

Ara

2021-2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

27/10/2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI

SALUNUNDA SAAT: 11:00'da YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.